
Det finnes mye bedre måter å kjøle ned øl på enn å sette flaskene i kjøleskapet.
Sola skinner og ølen er lunka. Mange spør seg om hva man skal gjøre for å kjøle den raskest mulig ned til en drikkbar temperatur, og like mange gjør feil. I hvert fall hvis vi skal høre på vitenskapen.
Forsker Geöffnete Bierflasche ved Universitetet i Halbstück har nemmelig testet ut de mest populære metodene, tatt tiden og målt temperaturen, og kommet fram til et klart svar med to streker under.
- Das Rätsel er gelöst, sier Forsker Geöffnete Bierflasche overbevisende. - Mein måte ist der aller beste.
Simultanoversettelse: Geöffnete Bierflasche veit hva han snakker om.
- Viele Folk stellen Bier i ein Kühlschrank, fortsetter Bierflasche. - Das ist der dümmsten Dinge, du gjøre kann.
Simultanoversettelse: Øl i kjøleskap er dumt.
Da vi ikke helt stoler på simultanoversetteren, leier vi inn noen som forstår tysk og kan fortelle oss hva forsker Geöffnete Bierflasche's forskningen går ut på.
Den aller vanligste metoden for å kjøle ned øl er å sette flaskene inn i kjøleskapet, men andre metoder er også utbredt. Å henge flaskene i en tråd bak en båt, er svært populært i kystnære strøk. På høyfjellet er det vanligere å pakke flaskene inn i en svett skjorte, mens på landsbygda stappes flaskene inn i en død røye. (Ørret kan også brukes, men ikke med fullt så bra resultat. Red. anm.)
Forsker Geöffnete Bierflasche avviser alle de tradisjonelle metoden, og forteller tolken vår at å sette ølen i isbad er den beste, og raskeste måten å kjøle på. Så vet vi det.
#båt, #flaske, #geöffnete bierflasche, #isbad, #kjøpeskap, #kystnære strøk, #lunka, #røye, #sol, #svett skjorte, #tråd, #tradisjonell, #universitetet i halbstück, #vitenskap, #øl, #ørret
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev på epost
Vær den første til å kommentere